Με το σύνθημα "εσύ πατάς το κουμπί, εμείς κάνουμε τα υπόλοιπα",

ο George Eastman έδωσε την πρώτη απλή κάμερα στα χέρια των καταναλωτών το 1888. Με αυτόν τον τρόπο, έκανε μια δυσκίνητη και περίπλοκη διαδικασία εύκολη στη χρήση και προσιτή σχεδόν σε όλους.

Ο George Eastman είχε στόχο να κάνει τη φωτογραφία «τόσο βολική όσο το μολύβι», η Kodak συνεχίζει να επεκτείνει τους τρόπους με τους οποίους οι εικόνες αγγίζουν την καθημερινή ζωή των ανθρώπων.

Ο ιδρυτής της Kodak, George Eastman, αφιέρωσε τη ζωή του στο να κάνει τη φωτογραφία «τόσο βολική όσο το μολύβι». Έτσι η Kodak βρίσκεται στο επίκεντρο των περισσότερων ορόσημων στη φωτογραφία και την ψηφιακή απεικόνιση.

Όταν ο George Eastman κυκλοφόρησε στην αγορά την πρώτη εμπορική διαφανή ταινία σε ρολό το 1889, επέτρεψε στον Thomas Edison να αναπτύξει την πρώτη κινηματογραφική κάμερα. Έκτοτε, η Kodak έχει κερδίσει εννέα αγαλματίδια Oscar® περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία που δεν είναι στούντιο για την τεχνική συνεισφορά της στην κινηματογραφική βιομηχανία.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες?.

Συχνές Ερωτήσεις

Το ωράριο λειτουργιάς μας είναι Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-17.00

Όχι το website μας είναι μόνο ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με τα προϊόντα μας και τα Νέα της εταιρείας μας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βρείτε πουθενά τιμές για τα προϊόντα μας στο website μας αλλά ούτε θα μπορέσετε να αγοράσετε online.

Τα προϊόντα μας διατίθενται προς ΧΟΝΔΡΙΚΗ πώληση σε επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Αν ενδιαφέρεστε για συνεργασία μεταπώλησης των προϊόντων μας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορείτε να αγοράσετε μέσω των μεταπωλητών μας. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση, είμαστε στην διάθεση σας.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα καλέστε στην εξυπηρέτηση πελατών 2120002002

Είμαστε παντού

Εμπορικοί αντιπρόσωποι σε όλο τον κόσμο

X